„Дуга“ победник турнира у малом фудбалу за сениоре

Финалне утакмице турнира у малом фудбалу за сениоре у оквиру манифестације „Босилеградско спортско лето 2022“ одигране су јуче на спортском терену „Пескара“. Победничку титулу однела је „Дуга“, друго место припало је екипи „Краиндол“, док су треће место заузели „Вечито други“.

У утакмици за треће место, „Вечито други“ су убедљиво победили екипу „Пекара Басер С“ са 6:1. У финалној утакмици, „Дуга“ је савладала „Краиндол“ резултатом 5:3. За најбољег фудбалера овогодишњег турнира проглашен је Марко Костов из екипе “Дуга“, најбољи стрелац је Мирослав Георгиев  из екипе „Краиндол“, а за најбољег голамана изабран је Виктор Јорданов, играч екипе „Дуга“. Председник општине Владимир Захаријев уручио је пехаре, медаље и дипломе најбоље пласиранима на турнирима у малом фудбалу и стоном тенису.

У наставку летњих спортских дана биће организована такмичења у одбојци за јуниоре и сениоре, мушком и женском баскету, шаховски турнир, као и вечерњи турнир у тенису на тениском терену у насељу Изворштица. Манифестацију „Босилеградско спортско лето“ традиционално организује Спортски савез општине Босилеград, под покровитељством Општине.

Ј.П. – НРТВ-Босилеград

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*