Босилеградски стонотенисери остварили успех на Екипном првенству Централне Србије

Босилеградски стонотениски клуб „Младост“, уз подршку Спортског савеза Босилеград и општине Босилеград, трећу годину заредом био је домаћин Екипног првенства Централне Србије за млађе кадете и јуниоре.

Такмичење, у којем је учествовало преко 120 стонотенисера из 21 тима, одржано је 7. новембра у спортској сали Основне школе „Георги Димитров“ у Босилеграду, уз строго поштовање епидемиолошких мера.

Јуниорска екипа „Младости“, у саставу Никола Захариев, Лука Николов, Братислав Стоименов и Миљан Илиев, освојила је треће место.

Изузетан успех постигли су и наши кадети – Борислав Григоров, Миљан Митков, Дарио Андонов и Јулијан Тодоров , који су заузели четврто место.

Крушевачки „Напад“ освојио је прво место међу јуниорима, а другопласирани је „Раднички“ из Ниша.

Код кадета, тријумфовао је „Напад“ из Крушевца, друго место заузео је „Топ спин“ из Врања, а трећи је „Хајдук Вељко“ из Неготина.

Шампионску титулу код кадеткиња освојио је „Хајдук Вељко“ из Неготина, на друго местo пласирао се „Стони“ из Ниша, а на треће „Напад“ из Крушевца.

Најуспешнији тимови и такмичари награђени су пехарима, медаљама, дипломама и мајицама, које је обезбедио Стонотениски савез Централне Србије.

Стонотениски клуб „Младост“ организовао је такмичење уз материјалну и финансијску подршку општине Босилеград.

Ј.П.

Фото: НРТ Босилеград

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*