Отворен Летњи стонотениски камп „Власина 2021“

Десет стонотенисера босилеградског клуба „Младост“ учествује на Летњем стонотениском кампу „Власина 2021“, који је јуче отворен на Власинском језеру и трајаће до недеље, 15.августа.

И овог лета 110 деце из Србије и околних земаља имаће могућност да унапреди и усаврши своје стонотениске вештине. Са младим стонотенисерима, подељеним у 4 групе, ради 10 тренера, а поред свакодневних тренинга, планиране су и активности за слободно време. По речима организатора, очекује се да у петак капм посете председник Стонотениског савеза Србије Александар Каракашевић и тренер српске женске стонотениске репрезентације Николае Лупулеску.

„Камп игра важну улогу у припреми за почетак сезоне која обично стартује у септембру. Свакако је прилика за ново искуство и прелепо дружење. На крају кампа биће одржан мини-турнир по категоријама, после којег ће најбољима бити подељени пехари“, изјавио је Никола Талески, тренер СТК „Младост“.

Летњи стонотениски камп „Власина 2021” организују СТК „Младост“ из Босилеграда, СТК „Топ спин“ из Врања и СТК „Бело поље“ из Сурдулице. Општина Босилеград обезбедила је превоз, а трошкове кампа сносе учесници.

Ј.П.

Фото://www.facebook.com/nikoladzox.taleski

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*