Отворен ликовни конкурс ЕУ ПРО Плус за средњошколце

Ученици и ученице босилеградске Гимназије могу да учествују на наградном ликовном конкурсу за избор 12 најбољих радова који ће се наћи на страницама календара ЕУ ПРО Плус програма за 2023. годину.

Овогодишња тема „Која је твоја супер-вештина?“ треба да подстакне младе да препознају и у ликовном формату представе своје таленте и интересовања, као и да сазнају која врста образовања би им помогла да своје таленте трансформишу у пословне вештине, које ће да одговоре новим потребама тржишта рада и које би применили у својим будућим професијама.
Средњошколци и средњошколке, као и шира јавност, ће моћи да гласају онлајн, на интернет страници програма ЕУ ПРО Плус, и тако одаберу 12 радова из сужене конкуренције од 20 најбољих радова, које претходно одабере интерни жири. Онлајн гласање се отвара након затварања конкурса и траје пет дана.
Аутори и ауторке 12 победничких радова добиће награде, лаптоп и таблет рачунаре и мобилне телефоне, док ће школа која се покаже као најбоља у ангажовању и организацији интерног школског такмичења, добити као награду лаптоп и пројектор.
Конкурс је отворен до 20. новембра 2022. године, а пропозиције су доступне на интернет страници ЕУ ПРО Плус програма.

Ј.П. – НРТВ-Босилеград

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*