Видео:Свечано отворена реконструисана Филијала Поште у Босилеграду

У Босилеграду је данас свечано отворен обновљени и модернизовани објекат Филијале Поште.

Отварању је присуствовала делегација ЈП „Поште Србије“ на челу са Дејаном Шијаком, директором Функције поштанске мреже, у пратњи Горана Станојковића, директора Регионалне јединице „Поште Србије“ у Врању, председника општине Босилеград Владимира Захаријева и представника општинског руководства.

У преуређеном и модернизованом објекту, поред услуга припреме, испоруке и доставе пошиљки, новчаног пословања, мењачких послова и трансфера новца, грађанима су од данас на располагању и шалтер Поштанске штедионице, на којем ће бити запошљен један нови радник, шалтери Дунав осигурања и Телекома Србије, као и банкомат Поштанске штедионице, који ће бити доступан 24 сата.

 

Председник општине Владимир Захаријев захвалио се државном врху Србије на челу са председником Александром Вучићем и нагласио да ће босилеграђани сада моћи да обављају више услуга на једном месту, на бржи, безбеднији и ефикаснији начин, због којих су до сада морали да иду у Врање или друге градове у унутрашњости. Напоменуо је да је у плану отварање филијале „Пошта Србије“ у селу Бистар.

Тренутно је у Пошти у Босилеграду ангажовано 10 радника – седам у филијали у граду и троје у филијалама у селима Бистар, Горња Лисина и Доња Љубата.

Ј.П.

НРТВ-Босилеград

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*